Wij hebben een nieuwe aanhangwagen nodig

Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanhangwagen, niet voor een bedrijf, maar puur voor particulier gebruik. Zo gaan wij vaak op vakantie en omdat wij een tent mee moeten nemen en deze niet in de auto past kan die makkelijk in onze aanhanger. Op deze manier hoeven wij ons niet in te houden om spullen mee te nemen en neem maar van mij aan als echte Nederlanders gaat er altijd veel mee. Helaas is onze vorige trailer gesneuveld nadat wij deze voor een verhuizing hadden gebruikt. Op een gegeven moment is deze door zijn as heen gezakt en was een reparatie niet meer mogelijk.  

Op zoek naar een nieuw model

Omdat wij eerdaags weer op vakantie willen gaan waren wij op zoek gegaan naar een nieuwe aanhangwagen. Via een goede kennis hebben wij het adres van Van Giersbergens Aanhanger Service door gekregen. Hier hebben zij mooie modellen staan van verschillende merken zoals, Syma, Saris, Anssems, Hulco en Vlemmix. Deze merken staan zij volledig achter en kunnen zij je hier ook volledig over adviseren. 

Nadat wij hier in de showroom hadden gekeken naar de mogelijkheden die je hier kon kopen, hebben wij uiteindelijk een keuze gemaakt. Het is een Saris geworden.