De beste chiptuning vind je bij Chiptuning Ede

Logo-Chiptuning-Ede

Heb je een nieuwe auto gekocht of wil je de prestaties van jouw huidige auto verbeteren? Dan is chiptuning zeker wat voor jou!

chiptuning

Wat is tuning nou precies?

Een auto heeft bepaalde veiligheidsgrenzen die door middel van de boordcomputer gehandhaafd worden. Wanneer je de auto laat tune zullen de prestaties van de auto geoptimaliseerd worden. Hierdoor zal de auto meer vermogen en meer koppel krijgen waardoor de auto harder optrekt en een hogere topsnelheid heeft. Het is ook mogelijk om je auto op verbruik te laten tune. Jouw auto zal door middel van tuning dan een stuk zuiniger gaan rijden. Er zijn zeer veel garages die tuning aanbieden. Je bent bij Chiptuning Ede aan het juiste adres om jouw auto te laten chippen. Dit bedrijf heeft door de jaren heen erg veel ervaring opgedaan en kan hierdoor zeer realistische vermogen verbeterings indicaties geven. 

Het kopje vermogen berekenen

Op de website is een koopje te vinden met vermogen berekenen. Hieronder is een overzicht te vinden naar je jouw type auto en de desbetreffende motor in kunt voeren. Je zult dan een overzicht krijgen met een indicatie van de verbeterde vermogen door de tuning. Als deze gegevens jouw aanspreken kun je zeer snel en gemakkelijk met het bedrijf contact op nemen om een afspraak te maken om jouw auto te laten tune. Het bedrijf heeft momenteel een aanbieding waarbij zij de tuning al aanbieden vanaf 275 euro wanneer deze ODB getuned kunnen worden.