Een auto onder de 500 euro

Met de autotrader kun je opzoek naar de goedkoopste deals. Wil je je eerste auto kopen, een auto kopen om openbaar vervoer te voorkomen of gewoon zo veel mogelijk te rijden? Daarna kunt u proberen te vechten met het budget slechts 500 €. Het is niet veilig, maar soms is er iets dat de moeite waard is om te proberen. Tijd om te kiezen wat momenteel wordt verkocht voor onder de helft van de achterkant. Check de autotrader voor de beste deals!

NISSAN MICRA 1998 € 450

Het goedkoopste voertuig uit de lijst kan het meest vertrouwen in veel mensen vergroten. Deze Nissan Micra is echt typerend voor zo’n auto waarvan weinig opwinding te verwachten is, maar de problemen ook. Gewoon een geweldige auto zonder franje die door de jaren heen heeft bewezen goed in elkaar te zitten. Een krasje hier, een smerige slordige haak daar, niets kan er doorheen. Natuurlijk moet een proefrit laten zien dat het nog een beetje goed gaat en dan moet je durven. Deze auto vertrekt met dit geld en als hij aan het einde van de straat stopt, heb je pech.

Suzuki Alto 2002 € 490

Suzuki Alto is natuurlijk een auto die door de jaren heen dezelfde doelen heeft bereikt als de Micra. Voor wie anno 2002 al goedkoop en basic kan zijn, is dit de ultieme keuze. Dit is nog steeds het motto van deze Alto, want voor minder dan € 500 is het een echt koopje. Op de teller staat net geen 1,5 ton en afgezien van de deuk in het linker voorspatbord na de conditie ziet het er ook niet verkeerd uit. Hij heeft nog ruim een ​​half jaar APK en is volgens de leverancier nog zo goed als nieuwe banden. Dit is waarschijnlijk de meest geheime auto van al deze lijsten. In het kort is het dus interessant!