Gezocht op: bootverhuur loosdrecht

Met ons gezin wilde wij al een lange tijd een boottocht maken. Wij zijn op het internet gaan kijken voor boten. Toen wij onder ”bootverhuur loosdrecht” zochten kwam wij uit bij JBB bootservice. Een professioneel bedrijf met veel verschillende boten. Dit zorgt ervoor dat zij altijd een boot hebben waar jij naar opzoek bent. Daarnaast hebben de meeste boten een bepaalde afmeting, zodat je niet in het bezit hoeft te zijn van een rijbewijs. Op de website zie je precies wat zij hebben. Zo word alles duidelijk omschreven, zodat je precies weet wat je voor je hebt.

Een goede servicePontonboot-de-Luxe-1

Mijn vrouw had telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de mogelijkheden. Wij kregen vervolgens via de mail een aantal opties. Ook staan de prijzen hierin vermeld. Zo krijg je een goed inzicht van de kosten. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Wat opviel was dat het bedrijf erg scherpe prijzen heeft en als je het vergelijkt met soortgelijke aanbieders al helemaal. Het is daarom zeker de moeite waard om een keer de website te bekijken.

Bij bootverhuur in loosdrecht moet je bij JJB bootservice zijn. Onze boottocht was perfect. Wij hebben een hele leuke dag gehad met ons gezin en zijn daarom zeker van plan om dit vaker te gaan doen!