Geweldige auto airco service

auto airco service

Wat ben ik blij met de geweldige auto airco service van Garagebedrijf Auto Doe. Normaal zal ik er niet zo een punt van maken, want hier in het koude kikkerland heb je dit koelsysteem toch bijna niet nodig.  Maar vanaf volgende week zit ik in Spanje en daar lopen de temperaturen flink op, dan is het wel handig als ik het in mijn wagen een stuk koeler kan maken, dan het buiten is. Daarom was ik zo blij dat ik zo snel bij de garage terecht kon, zodat ik tijdens mijn vakantie  kan genieten van een koele wagen.  auto airco service

Top service

Nadat ik online een afspraak had gemaakt voor een auto airco service, kon ik hier al snel terecht. Als eerste wordt het systeem leeggehaald en gevacumeerd. Daarna wordt er gecontroleerd op eventuele lekkages en de vervuilde olie van de pomp wordt vervangen. Het koudemiddel wordt bijgevuld en de afvoer voor het condenswater wordt gecontroleerd. Na deze beurt was ik, als ook mijn vierwieler klaar om te vertrekken naar Spanje. 

Mijn volgende reis heb ik ook al vastgelegd. Tijdens mijn bezoek aan de garage zag ik dat hun ook aan camper verhuur doen. Iets waar ik al jaren over droom, maar er tot op heden nog niet van gekomen was.  Meteen een datum geprikt en deze camper gehuurd.