Wij kopen een scootmobiel

Wij kopen scootmobiel voor mijn moeder. Helaas is zij de laatste tijd niet zo mobiel meer om erop uit te kunnen gaan en daardoor zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor haar. Via Scootmobiel Vitaal hebben wij om informatie gevraagd en ook gekregen. Het moto van dit bedrijf is dan ook: mobiliteit is zelfstandigheid. Zo heb je hier de mogelijkheid om vervoer in verschillende modellen uit te kiezen. Eén van de mogelijkheden is dat er een adviseur bij je thuis langs komt met verschillende modellen en deze kan je dan in je eigen omgeving uitproberen.  

Een mooi model gevonden

Nadat de adviseur bij mijn moeder was langsgekomen voor het demonstreren van verschillende modellen, heeft mijn moeder een keuze gemaakt voor het kopen van een scootmobiel. Vanaf het moment dat zij op een stoel ging zitten vertelde zij al dat dit haar Ferrari ging worden, deze had namelijk de felrode kleur. Nadat zij door haar eigen bekende straat de kneepjes van het rijden leerde en de adviseur haar alles uitlegde, kreeg mijn moeder de smaak te pakken. Voorheen wide zij hier niets van weten en bleef liever thuis dan op zo een stoel te moeten zitten. Maar nu hoor ik haar al zeggen dat ze al weet waar haar eerste uitstapje naar toe gaat.  

Kijk eens op het internet

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Scootmobiel Vitaal je te bieden heeft, neem dan eens contact met hun op. Zo laten ze je weten wat de mogelijkheden zijn en wie weet ben je straks ook in het bezit van zo een mooie stoel.