Bedrijf Maasveld een autogarage in Venlo

Bij autogarage Venlo ben je aan het juiste adres, wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf. Garage Maasveld staat onder leiding van Geert, Marianne en Jeroen Hendrix en staat bekend als voor betaalbare kwaliteit, een goede service en een klantvriendelijke en professionele instelling. Dit was voor mij een goede reden om mijn auto hierheen te brengen voor reparatie en onderhoud. Deze garage is de hele week open en zelfs op de zaterdag, echter moet je wel eerst een afspraak maken. Dit kan door middel van het invullen van de contactgegevens op hun website.  

Goed geholpen

Het was weer de tijd om mijn auto voor een APK keuring weg te brengen. Hiervoor had ik online een afspraak gemaakt en ik kon al binnen een paar dagen terecht bij de autogarage in Venlo. Mochten zij tijdens deze keuring mankementen vinden dan kunnen zij deze, natuurlijk in overleg, meteen gemaakt worden. 

Gelukkig waren er geen bijzonderheden aan mijn auto gevonden en met een nieuwe APK kon ik de weg weer op. Iedereen die in de buurt van Venlo woont kan ik aanraden om je auto naar deze garage te brengen. Behalve dat hier zeer professioneel en vriendelijk personeel werkt is de service super!