Snel weer thuis na een leuke dag met mijn broertje

Ga naar website voor meer informatie. In het weekend dat een paar dagen geleden plaatsvond ben ik met mijn broertje naar Doetinchem geweest. Hij mocht met mij een keer opstap gaan omdat hij vorige week jarig was. Ik bood hem een dagje gevuld met leuke dingen aan. Hiermee ging hij akkoord en konden we alleen nog maar wachten tot het weekend toch dan echt ging aanbreken.

Leuk museum bezocht

Eenmaal was het weekend dan aangebroken. Zaterdagochtend zijn we vertrokken met de bus vanuit Hengelo naar Doetinchem. In het centrum van Doetinchem hebben we eerst wat gedronken op een terrasje. Daarna hebben we een leuk museum bezocht wat vooral mijn broertje erg interessant vond. Na het bezoek aan het museum waar we iets langer bleven dan verwacht, hebben we heerlijk geluncht in een lekker eetcafe. Mijn broertje en ik vonden het heerlijk.

Gelukkig de juiste schoenen met de juiste maat gevonden

Na de lunch ben ik samen met mijn broertje de winkelstraat gaan opzoeken. Hij wilde namelijk nieuwe schoenen, wat ik wist, en daarom gingen we daarnaar opzoek. Na vele winkels te hebben bezocht en veel gewandeld te hebben waren we er helaas niet in geslaagd om schoenen te kopen. Het kwam omdat de schoen die mijn broertje wilde, bij de meeste winkels niet werd aangeboden in de maat die hij wou. Totdat we aan het einde van de winkelstraat nog een schoenenwinkel tegen kwamen, hier werden de schoenen gelukkig wel aangeboden in de maat die hij wou. Ik rekende de schoenen af en we maakte ons klaar voor de terugreis

De chauffeur feliciteerde mijn broertje

Jammer genoeg waren onze ov-chipkaarten leeg. Ik vond het teveel gedoe om ze weer op te laden dus daarom belde ik taxi Aria op, een taxi waar ik al eerdere goede ervaringen mee had. De taxi was er snel en daarom waren we ook snel weer thuis. Misschien nog wel sneller dan met de bus. Wat ik erg leuk vond, was dat de chauffeur mijn broertje ook nog feliciteerde. Hij kwam erachter dat mijn broertje jarig geweest doordat we een leuk gesprek te hebben gehad met de chauffeur.