Snelle webshop distributie

webshop distributie

Wat zijn wij blij met de mogelijkheden van een webshop distributie.  Sinds kort ben ik zelf een bedrijf aan het opstarten, eentje waar de klanten online hun spullen kunnen bestellen. In het begin deed ik deze via de reguliere kanalen verzenden, maar daar kregen wij steeds vaker klachten over. Veel pakjes kwamen veel te laat of helemaal niet aan en daarom zijn wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Via het internet kreeg ik de naam van S&B Koeriersdienst naar voren en hier heb ik meteen contact mee opgenomen. Want niet alleen zorgen zij ervoor dat de spullen netjes op tijd worden verzonden, ook bestaat hier een mogelijkheid voor de opslag van mijn spullen. webshop distributie

Geweldige service

Inmiddels loopt mijn bedrijf goed, dit heb ik mede te danken aan de S&B Koeriersdienst. Deze heeft een groot deel van de webshop distributie uit handen genomen. Zij zorgen er nu voor dat de klanten netjes en op tijd de bestelde goederen in huis hebben. Eindelijk geen klachten meer dat iets niet geleverd is. 

ben jij ook op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die jou kan helpen met het leveren van producten, neem dan contact op met dit koeriers bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alles netjes en op tijd wordt geleverd.