Voel de vrijheid om je heen

e-chopper rijden

Met een e-chopper rijden betekent alle vrijheid om je heen voelen, je voelt de wind door je haren heen gaan omdat een helm niet verplicht is. Bospaden, landweggetjes of door de mooie dorpen heen van Brabant en Limburg het is allemaal mogelijk. De chopper maakt geen geluid omdat deze elektrisch wordt aangedreven met een accu. Je helpt ook nog het milieu mee met een ritje op de stoere chopper. Vanaf verschillende punten in Limburg en Brabant kun je een mooie route starten.

e-chopper rijden

Op de e-chopper kun je eenvoudig je smartphone kwijt in de houder. Ben je van plan een eigen route te rijden kun je deze instellen op je telefoon. Zo heb je altijd beide handen aan het stuur en kun je niet verdwalen. Scheur over de bospaden om vervolgens langs de mooie natuurgebieden te rijden. Op een e-chopper rijden is een belevenis, niet zomaar een ritje op een brommer. Om de chopper te mogen besturen dien je wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of een brommercertificaat.

e-chopper rijden

Maak kennis met de e-chopper

Wil je kennis maken met de e-chopper dan kun je deze voor drie uur huren, leer hoe de chopper rijdt en maak alvast kennis met het mooie landschap wat Brabant en Limburg heeft te bieden. Rijd je de route die we aanbevelen dan krijg je meerdere keren de mogelijkheid om even op adem te komen in een leuk restaurant of een dorpscafé. De evenementen en bezienswaardigheden die je kunt bekijken, liggen allemaal in de regio waar je de e-chopper kunt huren.