Haal je rijbewijs bij een rijschool in Hoofddorp

Leren rijden

Rijschool Dorland is een gerenommeerd rijschool in Hoofddorp. Je kunt hier terecht voor het halen van jouw rijbewijs B, oftewel het auto rijbewijs. Als je jouw rijbewijs op een goede manier wilt halen en niet alleen snel maar goed wilt leren rijden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Rijschool in Hoofddorp

Rijschool in Hoofddorp waar de leerling centraal staat

Deze rijschool in Hoofddorp staat bekend om zijn goede instructeurs. Ook als je het spannend vindt of last hebt van faalangst kun je hier goed terecht. Met de juiste begeleiding en een goede inschatting van het aantal benodigde lessen haalt bijna iedereen zijn rijbewijs. Rijschool Dorland heeft dan ook een hoog slagingspercentage. Dit percentage zegt dus ook wel iets over de kwaliteit. Sommige rijscholen beloven dat je binnen een bepaald aantal lessen je rijbewijs kunt halen. Het rij-examen wordt dan ook al snel aangevraagd dus ook als je nog extra lessen nodig hebt, moet je toch afrijden. Met als gevolg dat je zakt voor je examen. Dit is natuurlijk niet zo fijn voor je zelfvertrouwen maar het is ook zonde van de kosten van het examen. Voor een nieuw examen moet je dit namelijk wel weer zelf betalen.

Tussentijdse toets

Verschillende lespakketten

Bij Rijschool Dorland kun je wel terecht voor een voordeliger lespakket. Het grote verschil met andere rijscholen is dat er heel veel verschillende pakketten zijn. Er zijn namelijk 8 verschillende pakketten met tussen de 10 en 40 lesuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een pakket met daarin de tussentijdse toets. Dit is een soort oefenexamen waardoor je kunt wennen aan het examen. Bovendien kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen als je deze tijdens de TTT goed uitvoert. Op de website van Rijschool Dorland zie je alle pakketten en de bijbehorende prijzen. Voor een goede indicatie van het aantal lessen boek je een proefles.