Rijschool Arnhem biedt een hoge slagingskans voor het praktijkexamen!

rijschool Arnhem

Wil jij bij een rijschool lessen die jou een hoge slagingskans biedt. Ga dan nu naar rijschool Arnhem voor de ideale rijschool en slagingskans.

rijschool ArnhemWat heeft rijschool Arnhem jou te bieden?

Met de jarenlange ervaring die Cees Vendrik heeft opgedaan is hij de perfecte instructeur die jou les geeft. Bij rijschool Arnhem  Door Cees ga je het autorijden snel onder de knie krijgen op jouw eigen tempo. Elke leerling slaagt dan op zijn eigen tempo.

Verder Heeft de rijschool ook een app die jou laat zien wanneer je moet lessen en welke dag je bijvoorbeeld het examen hebt. De lessen zijn dan ook mogelijk om via de app te verplaatsen.

Voordelig je rijbewijs halen

Voordat je wilt gaan lessen, ben je ook benieuwd wat nou de kosten zijn van het lessen bij rijschool Arnhem. Sinds 2014 zijn de tarieven van de rijschool voordeliger geworden, een les van 1,5 uur kost nu € 46,00. Daarnaast kun je korting krijgen als je een pakket aanschaft.

Vaste rijinstructeur

Je lest met een instructeur die zijn diploma heeft gehaald en al sinds de 90s ervaring heeft met lesgeven. Dit betekent dat je goede lessen zult krijgen van dezelfde instructeur. Dit komt ook nog eens goed uit, want hij sluit dan perfect aan op je vorige lessen. Daarnaast haalt hij de motivatie uit je om juist te gaan lessen.Door de motivatie die hij uit je haalt, geeft hij je het gevoel dat je zonder problemen je praktijkexamen haalt!