Rijschool te Eindhoven voor ieder rijbewijs

rijschool te Eindhoven

Op zoek naar een rijschool te Eindhoven? Kijk dan eens op deze website. Je kunt bij deze rijschool elk mogelijk rijbewijs halen, van scooter tot aan vrachtwagen met aanhanger. Deze rijschool te Eindhoven biedt natuurlijk ook gewoon autorijlessen in Eindhoven en omgeving aan. Hetzelfde geldt voor motorrijlessen. Je moet vooral bij de motor wel opletten dat je oud genoeg bent. Een scooterrijbewijs mag je halen vanaf je 16e. Dit heet een AM rijbewijs. Je autorijbewijs kun je halen vanaf je 17e, maar je kunt eerder met rijlessen beginnen. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

rijschool te Eindhoven

Hoe werkt het motorrijbewijs

De rijschool te Eindhoven houdt natuurlijk de regels aan die gelden in Nederland voor het motorrijbewijs. Er zijn verschillende rijbewijzen voor de motor die samenhangen met leeftijd, ervaring en de zwaarte van de motor. Het lichtste rijbewijs kun je halen vanaf je 18e, maar je kunt vanaf je 17e les nemen hiervoor. Als je dit rijbewijs A1 minimaal twee jaar hebt, kun je vanaf je 20e gaan voor het rijbewijs A2. Dan mag je een zwaardere motor besturen als je je rijbewijs haalt. Voor het A rijbewijs, het standaard motorrijbewijs, moet je of 22 of 24 zijn. Als je onder de 24 bent, moet je minimaal twee jaar het rijbewijs A2 in bezit hebben.

Pakketten en cursussen

De rijschool te Eindhoven biedt allerlei pakketten aan. Ook faalangst en antislip cursussen worden aangeboden door de rijschool te Eindhoven. Het is niet gek dat ze zo’n breed aanbod hebben, de rijschool bestaat namelijk al sinds 1932. Daarmee is deze rijschool te Eindhoven de oudste rijschool van Nederland. Of je nu een rijbewijs wil voor de auto, scooter, motor of vrachtwagen, alle lessen en pakketten vind je bij de rijschool te Eindhoven.