AAS Schadespecialisten door heel Nederland

Bij AAS Schadespecialisten zijn 88 schadebedrijven verspreid over Nederland aangesloten. Het zijn allemaal AAS Schadespecialisten die de waarden en normen van AAS hoog in het vaandel hebben staan. Dat betekent dat alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen. De beste manier om dat te doen is de beloftes die je doet waarmaken. Dat wil zeggen dat schades onzichtbaar worden hersteld, dat de kosten niet hoger zijn dan vooraf was afgesproken en dat er snel wordt gewerkt. En natuurlijk doet elke AAS Schadespecialist net dat kleine stapje extra, door de auto keurig schoon en gepoetst op te leveren.

Extra services

Bij de meeste AAS Schadespecialisten is het nodig om je vervoermiddel minimaal een dag te brengen. Dan kunnen de monteurs er voldoende aandacht aan besteden en de schade volgens de hoogste kwaliteitsnormen herstellen. Maar het is altijd vervelend als je geen vervoer hebt. Daarom is er bij de meeste AAS Schadespecialisten gratis vervangend vervoer beschikbaar. Voor wie dat niet nodig heeft is er een haal- en brengservice. Je wordt dan naar huis gebracht als je je vervoermiddel hebt ingeleverd. Als de reparatie klaar is word je door de AAS Schadespecialisten weer van huis opgehaald.

Grote en kleine schades

De AAS Schadespecialisten werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Elke vestiging moet voldoen aan de FOCWA kwaliteitsrichtlijnen. Het belangrijkste onderdeel daarvan voor jou als klant is dat je vier jaar garantie krijgt op de reparatie. De schades die worden hersteld zijn lang niet allemaal bijzonder ernstig. Ook kleine krasjes en deukjes kunnen worden verholpen. Daarvoor is AAS Dagherstel in het leven geroepen. Dat is een ‘reparatie op basis van een menukaart’. Het gaat reparaties die binnen één dag worden gedaan en waarvoor een standaard prijs wordt betaald. Jouw deukje is dus snel verdwenen zonder financiële verrassing.