Schade herstellen binnen een dag

Schade aan je voertuig is nooit prettig, maar nog vervelender als je net op het punt staat om op vakantie te gaan, bijvoorbeeld. AAS dagherstel kan je hierin tegemoetkomen. Bij AAS dagherstel kun je kleine schades aan je auto binnen een dag laten verhelpen. Zo hoef je niet met schade aan je vakantie te beginnen en ben je ook geen lange tijd kwijt aan het wachten op je herstelde auto. Bovendien heeft AAS dagherstel vastgezette prijzen, zodat je precies weet wat je kwijt bent voor jouw kleine schade. Met AAS dagherstel weet je direct wat het kost en wanneer je verder kunt.

Hoge kwaliteit voor een vaste prijs

AAS dagherstel heeft gecertificeerde herstellers in dienst. Zij hebben de juiste kennis en materialen in huis om je auto te herstellen. Voor elke soort kleine schade heeft AAS een vaste prijs. Verschillende schades die zij in een dag kunnen oplossen zijn bijvoorbeeld parkeerdeukjes, kleine krasjes en diepere krassen. Maar je kunt ook voor herstel van bekleding, koplampen en grotere deuken bij hen terecht. Bovendien kun je er ook voor kiezen om je auto een extra coating te geven om het exterieur te beschermen tegen pekel, zuren en temperaturen.

Overal in Nederland

AAS dagherstel kan bijna alle soorten schade aan je auto op korte termijn voor een vaste prijs voor je oplossen. Het personeel levert kwalitatief goed werk, dus ook daar hoef je je niet druk om te maken. Er zijn 88 vestigingen in heel Nederland die kleine schades voor je kunnen oplossen binnen een dag. Zo zit er altijd eentje in de buurt.