Zeer snel mijn rijbewijs in Tiel gehaald

rijbewijs Tiel

Voor mijn werk was ik verplicht om snel een rijbewijs Tiel te halen. Hiervoor had ik al een mogelijkheid gezien en dat was om een spoedcursus via de ANWB te gaan volgen. Nadat ik mij online had ingeschreven voor een proefles, kreeg ik al een telefoontje voor het maken van een definitieve afspraak. 

Van mijn werk had ik een weekje vrij gekregen zodat ik mij helemaal kan storten op de lessen. De instructeur kwam precies op de afgesproken tijd voorrijden en mijn cursus ging beginnen. Gelukkig heb ik wel eens achter het stuur van een auto gezeten, dus het was niet onbekend voor mij. Nee, niet op de openbare weg, maar op een afgesloten terrein.  rijbewijs Tiel

Wat een geweldige instructeur

Nog nooit heb ik mij zo op mijn gemak gevoeld als bij deze instructeur. Alles werd netjes uitgelegd en als het mij een keer niet lukte, bleven wij net zo lang oefenen tot ik het wel onder de knie had. Niet voor niets hebben alle instructeurs van de ANWB een gezamenlijk beoordeling van een 9,1 gehad.

Het was een zware week, maar wel een leerzame week. Het leuke hieraan is dat ik mijn rijbewijs in Tiel heb gehaald. Iedereen die van plan is om te leren autorijden, moet eens op de website van de ANWB kijken voor de mogelijkheden. Want niet alleen kan je hier een spoedcursus nemen, ook een slipcursus, een motorcursus, een aanhanger en ga zo nog maar even door. Alles kan je hier leren en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.